Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@04:23:45 GMT

زنگ خطر تغییر ماهیت دانشجویان به صدا درآمده است

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۸۸۱۷

زنگ خطر تغییر ماهیت دانشجویان به صدا درآمده است

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم  به مناسبت روز دانشجو در دیدار با اعضای تشکل‌های دانشجویی استان با تاکید بر مطالبه‌گری دانشجویان در مسائل سیاسی و اجتماعی اظهار داشت: مازوت سوزی نیروگاه تبریز، کمبود پرواز به عتبات عالیات و گران بودن بلیط آن، مطالبات کارگران و وضعیت نامناسب حاشیه‌نشین‌ها یک مطالبه عمومی است که از تربیون نماز جمعه در این خصوص تذکر داده شده و باید دانشجویان برای رسیدن به هدف مطلوب کنشگری هدفمند داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه تبریز با اشاره به مطالبات کارکنان مجموعه‌های صنعتی تبریز و ادارات و ارگان‌های مختلف دولتی و خصوصی افزود: بسیاری از پیگیری‌های خودم را رسانه‌ای نمی‌کنم اما اعتقادم بر این است که برای از میان برداشتن مشکلات باید اقدام جهادی و اساسی انجام پذیرد.

وی با تقبیح نگاه جناحی برای بررسی و ارائه راهکار به مشکلات ادامه داد: عدم چاره اندیشی درست و حساب شده برای مشکلات موجود در آینده طبعات سختی به همراه خواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه جامعه باید دانشجو را خوب بشناسد و زمینه اثرگذاری آنها را در جامعه فراهم کند، گفت: زنگ خطر تغییر ماهیت دانشجویان به صدا درآمده است؛ بخشی از دانشجویان در دانشگاه‌ها دیگر نه دغدغه سیاسی و اجتماعی دارند و نه به درس خواندن اهمیت قائل هستند بلکه زمان حضور در دانشگاه را به گرفتن مدرک سپری می‌کنند.

امام جمعه تبریز با بیان ویژگی‌های دانشجویان جامعه ایرانی - اسلامی گفت: دانشجو باید پرسشگر، مطالبه‌گر، زمان‌نگر، اندیشه‌ورز، هدف‌دار، آگاه به هویت خود و آشنا به علوم و فنون روز و زبان‌های رایج باشد.

آل‌هاشم با تاکید بر اینکه دانشجو باید قلمی توانا، سخنی شیوا و بیانی صریح داشته باشد، گفت: در مطالبه‌گری و پرسشگری اصل ادب بر همه مسائل مقدم است و باید دانشجویان به این مهم توجه و اهتمام ویژه داشته باشند.

وی پژوهشگری دانشجویان در همه مسائل را مورد تاکید قرار داد و در تشریح وظایف تشکل‌های دانشجویی از منظر رهبر معظم انقلاب گفت: اعضای تشکل‌های دانشجویی باید از نظر علمی هم در بالاترین و بهترین سطح از دیگر دانشجویان باشند و همواره در راستای ارتقا سطح و بنیه علمی خود تلاش کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی حضور فکری در مسائل کشور و حضور فیزیکی در مواقع ضروری، افزایش سطح آگاهی سیاسی، تداوم و توسعه اردوهای جهادی، تقویت گفتمان اصلی انقلاب، پرهیز از اتهام بی‌جا و جلوگیری از ارتجاع روشنگری فکری را از وظایف تشکل‌های دانشجویی برشمرد.

در این دیدار ۶ نفر از اعضای تشکل‌های دانشجویی به بیان نکته نظرات خود پیرامون موضوعات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی پرداختند.

انتهای پیام/۶۰۰۰۲

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه دانشگاه نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تشکل های دانشجویی فارس تبریز سیدمحمدعلی آل هاشم امام جمعه تبریز مازوت سوزی نیروگاه تبریز حاشیه نشینی تبریز مطالبات کارگران تشکل های دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۸۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان همایش «حکمت مطهر» با موضوع استان مطهری و مسائل جوانان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  در این همایش پس از برگزاری نماز به امامت حجت الاسلام حاج علی اکبری امام جمعه موقت تهران و اجرای نمایش دانشجویی، وحید یامین پور دبیر شورای عالی نوجوانان و جوانان با اشاره به اینکه مهم‌ترین مسئله شهید مطهری غرب بود گفت: شهید مطهری به عنوان یک روشنگر دینی و اجتماعی مسئله غرب را تبیین کرد. غرب به عنوان یک کلیت منسجم که سرآغازی در تاریخ دارد و با گونه‌ای از هنر و شئون تمدنی تجلی کرده است، بعد از گذشت چند دهه در شئون سیاسی عالم گیر شد. مسئله تاریخ بشریت غرب بوده است و شهید مطهری به همین وجه مسئله غرب برایش دغدغه بود یعنی جبهه‌ای را برای خود در مباحث دانشگاهی انتخاب می کرد که ناظر به صور فکر و آکادمی جهان ما بود.

یامین پور افزود: اگر شهید مطهری به شهادت نمی‌رسید تمرکز فکری‌اش از مارکسیسم آرام آرام به لیبرالیسم می‌آمد، چراکه مسائل روز جامعه برایش بسیار اهمیت داشت. تلاش وی در عرصه فکر، پیراستن دین از نفوذ تفکر‌های التقاطی بود. این مهم تقریباً در تمام آثار ایشان منور است.

وی گفت: در مواجهه با غرب شهید مطهری به نقطه‌ای از اسلام اتکا می‌کند که حقیقتی از آن به عنوان وجه عزت و خودباوری است همان وجه بازگشت به خویشتن که نقطه پیش برنده جامعه است.

وی افزود: این وجه دقیقاً همان وجهی است که امام از آن برای انقلاب کمک گرفته است. بخش عظیمی از تلاش شهید مطهری ارجاع به همین موضوع است. در جای دیگر وی اشاره می‌کند جامعه مانند انسان روح دارد و انبیا و رهبران کسانی هستند که می‌توانند روح جامعه را احیا کنند و آن را به هویت حقیقی خود بازگردانند، یعنی همان سنت الهی.

دبیر شورای عالی جوانان گفت: رهبر جامعه مسئولیت بسیار بزرگی دارد، اینکه دست جامعه را بگیرد و آن را پای همین سفره بنشاند. یکی از بزرگترین کار‌های شهید مطهری دور کردن جامعه از تفکر التقاطی بود. در واقع کل طرح شهید مطهری همین بود و بخاطر همین امام در مورد شهید مطهری با تأکید می‌گوید آرای شهید مطهری را بخوانید.

در این همایش حجت‌الاسلام رکوفیان هم گفت: ما با جوانی مواجه هستیم که عاشق غرب و اعمال غربی است، اما در مقابل برگرفته از بهترین هاست و می تواند اتفاقات بسیار بزرگ جهانی را رقم بزند. در این جامعه، جوان ما درگیر یک جنگ ترکیبی همه جانبه است که بخشی از آن داخلی و بخشی از آن خارجی است.

وی با طرح این گزاره که در نگاه شهید مطهری، تعریف جوان از اندیشه او می‌آید افزود: کسی جوان است که اندیشه اش جوان است. اندیشه جوانی یعنی اندیشه تغییر یعنی دلتنگ از یکنواختی.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه جنگ شناختی یعنی جنگی که ارزش‌ها و باور‌ها و ادراک انسان را مورد هدف قرار داده است تا برداشت انسان از همه چیز متفاوت باشد گفت: جنگ شناختی در واقع وظیفه اش جادو کردن است، جنگ تغییر نگرش هاست و همه آن در ذهن انسان شکل می‌گیرد. این جنگ همه را و علی الخصوص نسل جوان را شامل می‌شود. هدف اصلی دشمن در این جنگ گرفتن اعتماد جوان ما و تغییر نگرش اوست. چاره جوانان ما تغییر نگرش به زندگی است.

رکوفیان سلاح دشمن را ناامید سازی دانست و افزود: در واقع جوان ما را دچار یک ابهام می کنند و به ترویج آن می‌پردازند و اعتماد جامعه نسبت به حاکمیت را از بین می‌برند. در جنگ شناختی دشمن به دنبال این است که جوان اصلاً فرصت فکر کردن نداشته باشد. در واقع میدان نبرد ذهن انسان است.

دیگر خبرها

  • پایان همایش «حکمت مطهر» با موضوع استان مطهری و مسائل جوانان
  • رفتار پلیس ایالات متحده با اساتید و دانشجویان ماهیت دروغین دموکراسی غرب را افشا کرد
  • تشکل‌های دانشجویی غزه دوشادوش جنبش دانشگاهی تاریخ ساز در آمریکاست
  • نگاه متفاوت کارشناس اقتصادی بعد از حمله موشکی سپاه: معادلات تغییر کرد | فیلم
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟